Lasergamen op locatie

Laser Tag Amsterdam verzorgt lasergamen op locatie in Nederland. Of het vlak bij onze eigen locatie in Amsterdam West is, in het bos, in uw bedrijfspand of in uw school is. Laser Tag Amsterdam verzorgt het graag voor u. Met de nieuwste lasergame technologie kunt met wel 20 personen tegelijk spelen. Lasergamen op locatie is zowel voor volwassenen als kinderen een leuke activiteit.

Ons lasergame systeem

Lasergamen op locatie spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software. Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen losse draden waar u achter kunt blijven hangen en alle scores worden bijgehouden met onze computer.
Hieronder vindt u een korte introductie van ons lasergame systeem:

Lasergamen in Amsterdam

Wilt u lasergamen op onze locatie in Amsterdam dan bent u natuurlijk welkom op onze schitterende locatie in Amsterdam West. In onze grote lasergame arena van wel 900m2 speelt u al voor €11,50 inclusief btw. per persoon. In de lasergame Arena kunt u met wel 20 personen tegelijk spelen.

Prijs: vanaf 2 personen € 11,50 pp incl. btw.
Duur: 30 minuten
Boek direct

Wat kost lasergamen op locatie?

vanaf 10 personen € 30,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur
Locatie: elke gewenste locatie in Nederland
Aantal personen: 10 tot 2000 personen ( max. 20 per sessie)

Lasergamen op locatie, offerte op maat

Lasergamen op locatie is een van de vele activiteiten van UP Events. Mocht u lasergamen op locatie willen combineren met een van onze andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Laser Tag offerte op maat

*

*

*

*