Lasergamen op locatie

Laser Tag Amsterdam verzorgt lasergamen op locatie in Nederland. Of het nu vlak bij onze eigen locatie in Amsterdam West is, in het bos, in uw bedrijfspand of in uw school is. Laser Tag Amsterdam verzorgt het graag voor jullie. Met de nieuwste lasergame technologie kunnen jullie met wel 20 personen tegelijk spelen. Lasergamen op locatie is zowel voor volwassenen als kinderen een leuke activiteit.

Ons lasergame systeem

Lasergamen op locatie spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software. Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen losse draden waar u achter kunt blijven hangen en alle scores worden bijgehouden met onze tablet.

Lasergamen in Amsterdam

Wil je lasergamen op onze locatie in Amsterdam dan zijn jullie natuurlijk welkom op onze schitterende locatie in Amsterdam West. In onze grote lasergame arena van wel 900m2 speel je al voor € 11,50 inclusief btw. per persoon. In de lasergame Arena kun je met wel 20 personen tegelijk spelen. Boek hier direct.

De leukste activiteiten op jullie eigen locatie

Ga naar “Escape challenge: Morte frio”

Escape challenge: Morte frio

Escape challenge voor groepen tot wel 5000 personen.

Escape Challenge Morte Frio Amsterdam
Ga naar “Hackathon”

Hackathon

Ga de strijd aan, hack de code en win de grote prijs!

Hackathon Teambuilding Amsterdam
Ga naar “La casa de dinero VR game”

La casa de dinero VR game

Ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels en beroof het Spaanse Muntgebouw!

casa de papel teamuitje

Wat zijn de kosten voor lasergamen op locatie?

De kosten voor het huren van lasergame-apparatuur op locatie kunnen variëren op basis van factoren zoals de locatie, het aantal deelnemers en de duur van de activiteit. Het is belangrijk om een offerte te krijgen van de lasergame-provider om de kosten te begrijpen.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan de lasergame-activiteit op locatie?

Het aantal mensen dat kan deelnemen aan een lasergame-activiteit op locatie kan afhangen van de grootte van de locatie en het aantal lasergame geweren beschikbaar. UP Events biedt maximaal 24 laserguns beschikbaar die u dient te reserveren. Meer nodig? Neemt contact op!

Is mijn ruimte geschikt als lasertag arena?

Samen met onze eventproducer en activiteitenmanager wordt gekeken of uw locatie geschikt is. Een veilige spelomgeving heeft namelijk altijd prioriteit. Anders kunt u bijna elke ruimte omtoveren tot een echte lasertag arena.

Hoelang duurt een lasergame sessie en welke gamemodes zijn er beschikbaar?

Ons moderne systeem biedt tal van mogelijkheden. Van korte potjes free for all tot lange sessies in twee teams. Boek voor een uur of voor een hele dag tijdens je bedrijfsfeest!

Zal er ook een begeleider aanwezig zijn?

Uiteraard zal er een activiteitenbegeleider aanwezig zijn om het event in goede banen te leiden. De begeleider zorgen dat het spel goed en veilig gespeeld kan worden.

Lasergame offerte op maat

Lasergamen op locatie is een van de vele activiteiten van UP Events. Mocht u lasergamen op locatie willen combineren met een van onze andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en wij maken graag een offerte op maat voor u.