Laser-
gamen
Kinder-
feestje

Lasergamen kinderfeestje Amsterdam

Een van de leukste kinderfeestjes is wel outdoor Lasergamen in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband. Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het lasergamen kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 4 kinderen. Elk spel duurt 30 minuten exclusief briefing en aankleden, de prijs is €11,50 per persoon/ kind.

Tijdens het Lasergame kinderfeestje is er voor de ouders koffie, thee, fris of een biertje te verkrijgen op onze locatie.

Het is mogelijk dat u samen speelt met een andere groep, als u liever de gehele arena voor uw zelf heeft kunt u alle sessies te boeken.

Verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor lasergamen kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, lasergun en hoofdband. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Lasergamen kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events, kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze site. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten en workshops in arrangementsvorm mogelijk.

Offerte op maat

Het Lasergamen kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Als je het Lasergamen kinderfeestje wil combineren met een van onze Room Escape conceptenVR Experience, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor je. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier.

Lasergamen Kinderfeestje Amsterdam
30 minuten €11,50 p.k.

Lasergamen Kinderfeestje Amsterdam
2 keer 30 minuten €19,03 p.k.

Laser Tag offerte op maat

*

*

*

*

Virtual
Reality
Kinder-
feestje

Check it Out