Lasergamen kinderfeestje Amsterdam

Een van de leukste kinderfeestjes is wel outdoor Lasergamen in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband. Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het lasergamen kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 4 kinderen.

Tijdens het Lasergame kinderfeestje is er voor de ouders koffie, thee, fris of een biertje te verkrijgen op onze locatie.

Het is mogelijk dat u samen speelt met een andere groep, als u liever de gehele arena voor uw zelf heeft kunt u alle sessies te boeken.

Verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor lasergamen kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, lasergun en hoofdband. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Lasergamen kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events, kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze site. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten en workshops in arrangementsvorm mogelijk.

Offerte op maat

Het Lasergamen kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Als je het Lasergamen kinderfeestje wil combineren met een van onze Room Escape conceptenVR Experience, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor je. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier.

kinderfeestje amsterdam activiteiten

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €22,50 incl btw per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €35,- per kind, incl. btw.

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €45,- incl btw per kind.

Lasergame Amsterdam Offerte aanvragen

Lasergame Amsterdam Offerte aanvragen

Lasergame Amsterdam Offerte aanvragen