Lasergamen kinderfeestje in Amsterdam

Een van de leukste kinderfeestjes is wel outdoor Lasergamen in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband. Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het lasergamen kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 2 kinderen. Elk spel duurt 30 minuten exclusief briefing en aankleden, de prijs is €11,50 per persoon/ kind.

Tijdens het Lasergame kinderfeestje is er voor de ouders koffie, thee, fris of een biertje te verkrijgen op onze locatie.

Het is mogelijk dat u samen speelt met een andere groep, als u liever de gehele arena voor uw zelf heeft kunt u alle sessies te boeken.

Lasergamen kinderfeestje verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor lasergamen kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, lasergun en hoofdband. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Lasergamen kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events, kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze site. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten en workshops in arrangementsvorm mogelijk.

Lasergamen 30 minuten €11,50 p.k.

Lasergamen 2 keer 30 minuten €19,03 p.k.

 

Lasergamen kinderfeestje offerte op maat

Lasergamen kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het lasergamen kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*

*

*

*