Lasergamen Amsterdam

Lasergamen Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. U kunt Lasergamen met 2 tot wel 50 personen tegelijk. Wij beschikken over meerdere velden en we kunnen tot wel 6 verschillende teams, tegelijk, in 1 veld laten spelen. Lasergamen Amsterdam is powered by UP Events en heeft momenteel 2 verschillende speelvelden in Amsterdam West. Op onze boekingspagina kunt de beschikbaarheid zien en eventueel een reservering maken.

Op jullie locatie

Het is ook mogelijk om te lasergamen op uw locatie. Benieuwt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

We nemen jullie mee in de spannende wereld van het lasergamen. Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tegenstander op de loer ligt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, strategisch denken, overleggen, keuzes maken en vooral teamwork zullen uw team de overwinning brengen.

Onze locatie

Lasergamen Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam West, hier kunt u gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus, lijn 21. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang, er is plek voor meer dan 100 auto’s.

Lasergamen Amsterdam Aankomst en ontvangst

Wij vragen u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Mocht u nog even willen zitten en genieten van een kopje koffie of thee zorg er dan alstublieft voor dat u 30 minuten van te voren aanwezig bent.

Lasergamen Amsterdam grote groepen

Op zowel onze locatie als uw eigen locatie is lasergamen voor zowel particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 500 personen. U kunt u uw Lasergame avontuur combineren met een vergaderingborrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten, UP Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen.